Din guide til Venezia

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Klassisk - Venezia

Kammermusikk kan nytes på San Vidal-kirken på San Marco, som er tilholdstedet til Interpreti Veneziani.

Berømte La Fenice er arena for opera og klassiske konserter, fra Verdi og Rossini til samtidsmusikk. Det ligger på Campo San Fantin, ikke langt fra San Marco plassen.

Ai Musicanti kan vel kalles en musikkbar, men med vekt på klassisk og tradisjonelle italienske toner. Her spiller orkesteret og sangerne alt fra de kjente folkemelodiene til kjente arier av Vivaldi og Mozart. Den ligger i San Polo 2580. Obs.: den holder stengt på vinterhalvåret, mellom november og mars.

Venezia er Antonio Vivaldis by, en av barokkens store, mest kjent for ”årstidene” sine. Han underviste på Santa Maria della pietà, men konsertene er nå flyttet til Palazzo Papfava (Calle Racheta 3764 på Cannaregio). For tiden er det dessverre lite aktivitet her (www.vivaldi.it).

Finn et perfekt hotell i Venezia

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

 

Fly til Venezia? Vi anbefaler www.FlyPrice.no

Flyprice tilbyr Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har slagordet "samme reise - lavere pris", og du kan finne svært billige flybilletter her. Besøk sidene til Flyprice og se selv:

Klikk her for å gå til www.FlyPrice.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy