Din guide til Venezia

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Oslo - Venezia

Både Sas og Norwegian har til tider direkteflyvinger, men det er Norwegian som har de fleste direkteflyvingene på 2 timer og 45 minutter fra Gardermoen. Der er 3-4 avganger ukentlig i sommersesongen. Dermed er du ofte overlatt til søkemotorer for å finne fleksible reisetidspunkt og prisklasse.

Andre flyselskaper tilbyr turer til Venezia med mellomlandinger i ”sine” land. Fra Torp (Sandefjord) kan du ta Ryanair, som etter flybytte i London, lander i Treviso. Et alternativ å vurdere er å fly til Milano eller Bergamo, for å så ta toget til Venezia (mellom 2 og 3 timer). Du går glipp av den fine innflygningen over lagunen, men får større fleksibilitet i avganger og priser.

Finn et perfekt hotell i Venezia

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

 

Fly til Venezia? Vi anbefaler www.FlyPrice.no

Flyprice tilbyr Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har slagordet "samme reise - lavere pris", og du kan finne svært billige flybilletter her. Besøk sidene til Flyprice og se selv:

Klikk her for å gå til www.FlyPrice.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy