Din guide til Venezia

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Hotell - Venezia

Det er mange muligheter for overnatting i Venezia. Husk at før de store begivenhetene som karnevalet, biennalene og fellesferien kan det være vanskelig å få den typen du ønsker deg. Bestill derfor i god tid.

Er du litt fleksibel kan det være et alternativ å vurdere overnatting i Mestre, nabobyen på fastlandet. Ungdomsherberget ligger på øya Giudecca, en liten båttur fra togstasjonen. Der er også ”herberger” i selve Venezia, men det blir til en høyere prisklasse slik at man nesten like så godt kan ta inn på hotell.

Flere hotellsider

Italia

Spania

Andre storbyer

For de vil unne seg litt luksus kan Hotel Cipriani, med sine fem stjerner være et alternativ. Palladio-suiten koster 8 500 euro.

Hoteller kommer i mange "stjerne"-kategorier, og de laveste (1 og 2) er så og si det samme som en Bed & Breakfast. Vær likevel obs på at du kan gjøre en god deal her siden der finnes flere idealistiske huseiere som liker å bli kjent med turister fra hele verden. Er du litt kravstor til kvalitet, anbefaler vi at du minst velger 3 stjerner. Vanligvis betyr det at du får et eget rom med eget toalett/dusj, og kanskje en liten tv. Vi har en oversikt over noen hoteller her.

Der er en rekke Bed & Breakfast rundt omkring på de mange øyer, og hvilke som er de beste er ikke helt klart. Kommunen har laget en oversikt, hvor du selv kan vurdere pris, beliggenhet og vilkår på egen hånd.

Det er mulig å campe på vannet på campingplassen Fusina, som er cirka 20 minutter med båt over lagunen.

Finn et perfekt hotell i Venezia

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

 

Fly til Venezia? Vi anbefaler www.FlyPrice.no

Flyprice tilbyr Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har slagordet "samme reise - lavere pris", og du kan finne svært billige flybilletter her. Besøk sidene til Flyprice og se selv:

Klikk her for å gå til www.FlyPrice.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy