Din guide til Venezia

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Kriminalitet - Venezia

Venezia er som regel en meget rolig by. Det eneste du bør være oppmerksom på under hele oppholdet er lommetyver. De opererer som regel der hvor det er mest trengsel: togstasjon, båter (spesielt av- og påstigning), utesteder og køer til museer og severdigheter. Det er ofte barn og unge om opererer mellom stasjonen og busstasjonen på Piazzale Roma. Kvinner har tidligere blitt rådet til ikke å gå alene på strendene på Lido sent på kvelden.

Politiet kan du i nødstilfelle ringe på 113, og har hovedstasjon på Santa Croce. For andre henvendelser kan du ringe 0412715511. Ved større tyverier og alvorlig kriminalitet kan du også ringe Carabinieri på 112 (Campo San Zaccaria, Castello 4693).

Finn et perfekt hotell i Venezia

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

 

Fly til Venezia? Vi anbefaler www.FlyPrice.no

Flyprice tilbyr Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har slagordet "samme reise - lavere pris", og du kan finne svært billige flybilletter her. Besøk sidene til Flyprice og se selv:

Klikk her for å gå til www.FlyPrice.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy