Din guide til Venezia

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Flybilletter - Venezia

Dessverre er ikke Venezia bortskjemt med direktefly fra Norge, og de få som er er gjerne bare i sommersesongen. På grunn av dette kan det være vanskelig å finne rimelige billetter. Det er derimot ikke umulig med litt tålmodighet og leting på søkemotorene.

Både Sas og Norwegian tar deg til Venezia, med henholdsvis fire og tre flyvninger ukentlig om sommeren. Mens med Sas må du bytte i København, går Norwegian direkte. Direkteflyet tar 2 timer og 45 minutter.

Et alternativ å vurdere er å fly til Milano eller Bergamo, for å så ta toget til Venezia (mellom 2 og 3 timer). Du går glipp av den fine innflygningen over lagunen, men får større fleksibilitet i avganger og priser. Det er også mange avganger fra Norge til byer som Firenze, Bologna, Pisa og Roma, som også ofte er godt forbundne med tog og buss. Vurderer du å besøke andre steder i Italia før eller etter Venezia-oppholdet, kan vi anbefale vår side om transport i Italia.

Husk at jo flinkere du er til å tenke alternativt, jo mer kan du spare. Ikke vær redd for å sjekke de store billett-søkemotorene, som er flinke til å gi deg de siste tilbudene. Ulempen er kanskje en mellomlanding og lengre reisetid, men det kan være mye å spare.

Finn et perfekt hotell i Venezia

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

 

Fly til Venezia? Vi anbefaler www.FlyPrice.no

Flyprice tilbyr Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har slagordet "samme reise - lavere pris", og du kan finne svært billige flybilletter her. Besøk sidene til Flyprice og se selv:

Klikk her for å gå til www.FlyPrice.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy