Din guide til Venezia

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Severdigheter - Venezia

http://venezia.webby.no/db/fileupload/basilica-marco.jpg

De mange flotte stedene som må besøkes er så mange at vi her må ta et utvalg, og har du spesielle interesser som ikke nevnes her send oss gjerne en epost.

Langs Canal Grande kan dere nyte fantastisk arkitektur, mens mange plasser har tilhørende kirker det absolutt er verdt å se mer på. Blir dere litt lei av alt vannet kan det være godt å legge seg i en av parkene i Venezia. Det er en god ide å være uthvilt før man skal på de verdensberømte museene som Guggenheim og Correr.

For moro skyld har vi satt opp en topp 6-liste av hva du bør få med deg under oppholdet ditt i Serenissima:

  1. San Marco (Basilica di San Marco)
  2. Palazzo Ducale
  3. Canal Grande 
  4. Museo Correr
  5. Gallerie dell`Accademia
  6. Guggenheim-samlingen

Markusplassen er et sentralt utgangspunkt for ferierende i Venezia, og er som regel full av liv. Rundt den finner du kunst, arkitektur, cafèer og restauranter. Her kan du se ”klokketårnene” Torre dell`Orologio og Campanile. Fra Campanile, som er nesten 100 meter høy, kan du nyte en fantastisk utsikt. I 1997 var denne målet da separatister med en gammel tanks ”invaderte” Venezia. I dag er det turister som ønsker å sitte som jages.

Rialto-markedet er byens ”kjøpesenter”, og ligger på en historisk plass som handelssted fra 1097. Byggene rundt er stort sett fra 1600-tallet, som erstatning for de som brant ned i en bydelsbrann i 1514. Under karnevalet tar man på seg kostymer og later som om det er gamle dager. Her får du kjøpt mye fersk frukt og grønt, og er du glad i fisk er det et rikt tilbud på det også.

Campo Santa Margherita, i Dorsoduro-bydelen, er populær hos mange på grunn av folkelivet her til alle døgnets tider. De fleste setter seg ned for noe å spise eller drikke mens de slapper av. Det er i tillegg flere vakre monumenter rundt plassen det er lurt å få med seg, som Margheritakirken, Scuola Grande dei Carmini og Calle del Forno. Shakespeares Otello skal visst være inspirert av adelsmannen Moro, som bodde i nummer 2615

Finn et perfekt hotell i Venezia

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

 

Fly til Venezia? Vi anbefaler www.FlyPrice.no

Flyprice tilbyr Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har slagordet "samme reise - lavere pris", og du kan finne svært billige flybilletter her. Besøk sidene til Flyprice og se selv:

Klikk her for å gå til www.FlyPrice.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy